headmodel.net
Haj divat: a tendenciák nem szabad kihagyni ebben az évben


Headmodel.net : Most egy új szezonban, így helyes, hogy felfedezzék az összes új haj trendek a fodrászok, a vágások és frizurák, hogy megy ki a divatból, és most a következő hónapokban, szigorúan osztva a különböző kedvezmények, hogy minden nő lehet, rövid haj, hosszú vagy m edia, mozgás, göndör vagy szuper sima. Nem lesz hír mind a fodrászok, és a színek, és azt is, hogy milyen típusú frizurát, hogy megmutassák a mindennapi életben, vagy különleges alkalmakkor. Ha valaki félt, hogy a rövid haj menne ki a divatból, mondjuk, hogy lehet teljesen nyugodt! A fiús darabok, igazi kell néhány szezonban, nem rendeltetése, hogy eltűnnek, sőt, egyre több nő fogja kiválasztani őket húzni, még a hullám hírességek, akik választhatják a szuper rövid sisakok, talán aszimmetrikus Tufts, eredeti Pixie, ad hoc forgács egy rövid film ihlette punk rock... A Vintage stílusban is saját teret és jellemzi majd a rövid és szuper sima darabok, a Tufts a hullámok a homlokát. Mindezek a frizurák, nem képes a stílus valódi növények, fokozni fogja a haj kiegészítők, hajpántok és értékes körök az első helyen. Ami az átlagos darabok a vitathatatlan király lesz a hosszú Bob. Enyhén szólva, a történelmi vágott, amely az ismert Jennifer Aniston híres barátok, csak hogy ezek voltak a 90-es évek, és most már elment egy darab, és egy ilyen frizura is gazdagította az új ötleteket, mint például: aszimmetriák a bojtos elrejteni néhány szemét, és ad egy szexi és titokzatos megjelenés, ad hoc skálák, hogy adja meg az általános térfogat a frizura, természetes szaggatott hatást kell erősíteni a félig összegyűjtött, hogy hagy néhány szál, hogy keretet adjon az arcnak. A hosszú haj néhány felezési intézkedést fog jelenteni. Csak, hogy a választás között a sima, szuper sima, vagy a szaggatott, lehetőleg természetes, és akkor még mindig esik a lábad. Abban az értelemben, hogy mindkét tendenciát tiszteletben fogják tartani, természetesen. Ami a zökkenőmentes fogunk még látni a szimmetrikus peremén, vagy a terjedelmes és pikkelyes Tufts, mint a közepes darabok helyett, tekintettel a lépés helyett, a hatás kell majd strand hullámok, azaz a természetes, mint lehetséges, talán fokozni hatásait Shatush vagy splashlight. Között a klasszikus frizurák a zsinórra továbbra is a főszereplők, de ahelyett, hogy az oldalsó is, amelyek jellemzik az utolsó szezont, majd meglátjuk őket lehetőleg kettős és szimmetrikus, a Pipi modern és nem túl gyerekes!

Gossip & News
21 Feb 20
parlux-phon-alyon

Grande successo per Parlux ALYON ® : il modello di asciugacapelli best-seller suscita grande interesse alla manifestazione estera di Long Beach (USA). Una girandola di colori, con 9 versioni colorate del phon Parlux ALYON ®, ha caratterizzato lo stand Parlux alla fiera ISSE (International Salon & Spa Expo) svoltasi dal 25 al 27 Gennaio presso il Convention & Entertainment Center.

Per la sezione hair&beauty, lo stand Parlux e i suoi asciugacapelli più innovativi e tecnologici, Parlux ALYON ®, hanno fatto bella mostra di sé accanto ai marchi più prestigiosi nel mondo dell’hairstyling.

Parlux ALYON ® si distingue per design, potenza, ottimo bilanciamento e ultra-leggerezza. Tra le caratteristiche più apprezzate dell'innovativo asciugacapelli l’Air Ionizer Tech ( tecnologia ionica) che consente asciugature efficaci e velocissime, l’HFS (Hair Free System) un dispositivo che preserva efficienza e operatività nel tempo.

20 Feb 20
giorgio alfieri sito

GIORGIO ALFIERI ARTISTIC GROUP, noto Salone Parrucchieri di Ercolano (Napoli), ti invita a scoprire il nuovo sito web.

Frutto dell’esperienza di Giorgio Alfieri, direttore artistico del salone e formatore tecnico artistico del noto brand CHARME & BEAUTY per il quale lo stilista ha calcato innumerevoli pedane in tutto il territorio italiano, ALFIERI ARTISTIC GROUP, attivo da oltre 60 anni, non è solo un semplice salone…

Visita il sito e scopri di più sul salone di GIORGIO ALFIERI!

19 Feb 20

Pubblicazione di LNE - Les Nouvelles Esthetiques Italia ora on line

Abbiamo pubblicato per Voi un estratto on line sfogliabile del magazine Les Nouvelles Esthetiques, la rivista leader nel mondo per l'aggiornamento professionale in estetica. Buona Lettura! #lne

SFOGLIA ON-LINE

18 Feb 20

TRICOART, azienda di JESOLO (VENEZIA) specializzata nel campo cosmetico bio-naturale che pone particolare attenzione alla tricologia teorica ed applicata, presenta la LINEA ENERGY - HAIR Therapy.

HAIR Therapy - Linea Energy è indicata per capelli secchi e fragili in quanto tutti i prodotti sono idratanti ed arricchiti di collagene. L'azione nutriente e rimpolpante ne fa una linea adatta anche per capelli colorati, mantiene il colore più a lungo, dona lucentezza e ristruttura.
La linea comprende:

  • SHAMPOO ENERGY IDRATANTE RISTRUTTURANTE PER CAPELLI SECCHI
  • MASCHERA ENERGY IDRATANTE RISTRUTTURANTE PER CAPELLI SECCHI
  • ENERGY BI-FACE NUTRIENTE IDRATANTE CONDIZIONANTE
  • ENERGY INTENSIVE CREAM SPECIFICO PER CAPELLI SECCHI
  • FIALE ENERGY RISTRUTTURANTI AI MINERALI QUATERNARI
18 Feb 20

COSMOPROF WORLDWIDE la manifestazione che si terrà a BOLOGNA dal 12 al 16 MARZO 2020 conferma il regolare svolgimento dell'EDIZIONE 2020.

FEBBRAIO 2020 - Tramite un COMUNICATO UFFICIALE gli organizzatori di COSMOPROF 2020 (la fiera leader mondiale per l’intera industria della cosmetica e della bellezza professionale) vogliono rassicurare in merito alle ultime novità riguardanti il NOVEL CORONAVIRUS sottolineando che le comunicazioni del Ministero della Salute in Italia e dell’Organizzazione Mondiale della Sanità sono costantemente monitorate, al fine di adottare tutti i provvedimenti eventualmente disposti dalle predette autorità.

Si assicura pertanto che il programma di Cosmoprof Worldwide Bologna 2020 non subirà nessuna modifica e i servizi della manifestazione si svolgeranno regolarmente.

Per prenotare i biglietti clicca qui: TICKET INFO

Encyclopedic hair website


Fodrászok, hogy vigyázzon az egészségügyi haj a szépség és az esztétikai szalonokban, a stílus frizurát a divat-haj fotók és értékesítése hajápolási termékek.

Kapcsolódó témakörök

Fodrászok lexikonja

Headmodel.net, fodrászok, haj, egészség, szépségszalonok, haj divat fotók, frizurák, esztétika, eladás, kopaszság ellátás, Headmodel.net, haj alá, színezés, Sunstroke, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Headmodel.net, Fodrászati magazinok, új fodrászok, legújabb hairdressernews, esztétikai magazin, Studio, Griffe, trend, Queen, you, Headmodel.net, cabeleireros, Prince, frizurák, Toni & Guy, ah Alternative, remixek, LH La horquilla, vidaaesthetics, tocado, Headmodel.net, hombre, tophairstylist, hírek szerint beautybazar, hírek, IHF, haj álmok, lnenail, styling, szalon, Headmodel.net, haj, hairworld, bqmagazine, bqtrends, kozmetikumok Oroszország, Hair! s, modern, intercoiffure, beautybazar, Headmodel.net, Cube Smart, kocka 3 divat csak, kocka fotó divat haj, haj, haj, Hair újságok, divatirányzatok, a legjobb fodrászok, Hírek show fodrászok, Headmodel.net, időszakos fodrászok, haj Hírek, fodrász cím listák, fodrász magazinok, folyóirat frizurák, magazin frizurák, magazin fotó Haircuts, Álláskeresés fodrászok, hajvágások, Headmodel.net, fodrászati egységek, pletykák pletykák magazin, divat trendek magazin, haj magazin, könyv könyvek, divat magazin, divatlapok, fodrászok, esztétika, Headmodel.net, szépség, hivatalos oldal, újdonság à, haj

X

privacy