headmodel.net
Moda de cabell: totes les tendències que no et pots perdre aquest any


Headmodel.net : Ara estem en una nova temporada, pel que és adequat per descobrir totes les noves tendències de cabell dels perruquers, els talls i pentinats que es van a sortir de moda entre ara i els propers mesos, estrictament dividit per les diferents preferències que cada dona pot tenir, pèl curt, llarg o m edia, moure, arrissat o súper suau. Hi haurà notícies tant en termes de perruqueries, com per a colors i, també, per als tipus de pentinats per lluir en la vida quotidiana o ocasions especials. Si algú tenia por que els cabells curts anava de moda, diguem que pot ser absolutament tranquil! Els talls boiish, un veritable must per a algunes temporades, no estan destinats a desaparèixer, de fet, més i més dones els triaran arrossegats fins i tot per l'onada de celebritats que opten per cascs Super curts, potser amb flocs asimètrics, Pixie original, encenalls ad hoc per a un curtmetratge inspirat en punk rock... L'estil Vintage també tindrà el seu propi espai i es caracteritza per talls curts i súper suaus, amb flocs d'onades al front. Tots aquests pentinats, no ser capaç de ser dissenyat amb cultius reals, serà reforçada pels accessoris per al cabell, diademes i cercles preciosos en el primer lloc. Pel que fa a la mitjana de talls el rei indiscutible serà el llarg Bob. Per dir-ho suaument, el tall històric que va fer de Jennifer Aniston famós en els amics, només que aquests van ser els anys 90 i ara ha passat d'una peça i un pentinat d'aquest tipus s'enriqueix amb noves idees com ara: les asimetries en els Tufts per ocultar alguns dels ulls i donar una mirada sexy i misteriosa, escales ad hoc que donen volum total al pentinat, efecte entretallat natural per ser millorat amb semi-recollits que deixen alguns filaments per emmarcar la cara. Els cabells llargs significaran unes quantes mitges mesures. Només faci una elecció entre el llis, superllis, o el entretallat, preferiblement natural, i encara caurà als seus peus. En el sentit que les dues tendències seran respectades, és clar. Pel que fa a la suavitat encara veurem la franja simètrica, o els Tufts voluminós i escalat pel que fa a les retallades mitjanes, en canvi, pel que fa al moviment, en canvi, l'efecte haurà de ser onades de platja, és a dir, el més natural possible, potser reforçada per efectes de trencar el ratolí o splashlight. Entre els pentinats clàssics les trenes seguiran sent els protagonistes, però, en lloc dels laterals que han caracteritzat les últimes temporades, els veurem preferentment dobles i simètriques, un Pippi modern i no massa infantil!

Gossip & News
21 Jan 20

Manipolazione per fini commerciali

Bastano 10 euro per avere 1000 follower su Facebook oppure 2.400 su Twitter, 3.800 su Instagram, 450 su YouTube e 13.000 su Instagram. Ed è così anche per i like e per i commenti. Per quest'ultimi in particolare con 10 euro però si arriva al massimo a 200 commenti su Instagram, il social più a buon mercato se si parla di interazioni manipolate.

L'utilizzo di account oppure di traffico di like per "gonfiare il successo" delle campagne di social media marketing, è una pratica purtroppo oramai diffusa ed in termini economici vale ad oggi miliardi di euro.

Un fenomeno che si configura come una pratica illegale, le cui vittime sono ovviamente i consumatori ma anche le imprese sia dal lato della propria reputazione sia per livello di responsabilità civile, laddove un giudice intravedesse una commissione tra influencer e impresa committente.

21 Jan 20
María Montes International Hairstylist

This collection is a tribute to that fine line that separates (or not) these two concepts. Art has always been a source of inspiration for the hairdresser, and the hairdresser has undoubtedly over time evolved into an artist.

Ph: Bernardo Baragaño
Make-up: María Montes

hair-collections

21 Jan 20
Kerry Mather, KJM Salons hairstylist

Find put the latest hair collection, called “Revolution ”, made by “Kerry Mather, KJM Salons” international hairstylist from UK.

Ph: Barry Jeffrey
Make-up: Branka Vorkapic
Stylist: Clare Frith

hair-collections

21 Jan 20
Paula Alonso Pérez international hairstylist

This collection is a declaration of the intentions and messages that 90’s street fashion tried to convey, featuring a wild and pure creative spirit.  Inspired by the grunge era tag, ‘I want to make a difference’.  It could almost be considered... an act of rebellion. The 90’s always deliver ....

Ph: Esteban Roca
Make-up: Manuela Gimenez
Stylist: Salón Blue by Raquel Saiz

hair-collections

21 Jan 20
Jose Garcia  international hairstylist

The latest collection by Jose Garcia Peluqueros is inspired by scientific creation - androids to be precise, those pure replicas of the human being, which have the ability to appear all too real even to the naked eye.  If there is something that really differentiates us from robots, it is their lack of empathy and inability to express feelings.  Their sharp, dark and dilated look tells us that they are not people but an interpretation of something that has already lived. 

Ph: David Arna
Make-up: Isabel García
Stylist: Aaron Gil

hair-collections

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Headmodel.net, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Headmodel.net, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Headmodel.net, revistes perruqueria, nous perruquers, últimes perruqueries, revista d'estètica, estudi, Griffe, tendència, Reina, tu, Headmodel.net, cabeleireros, príncep, estils de cabell, Toni & Guy, ah alternativa, remixes, LH la horquilla, vidaestética, Tocado, Headmodel.net, hombre, tophairstylist, notícies de beautybazar, notícies, IHF, Hair Dreams, lnenail, estilisme, saló, Headmodel.net, cabell, hairworld, bqmagazine, bqtrends, cosmètics Rússia, Hair! s, modern, intercoiffure, beautybazar, Headmodel.net, cub intel ligent, cub de 3 moda només, cub de moda foto de cabell, cabell Els diaris de cabell, les tendències de la moda, els millors perruquers, els perruquers de premsa, perruqueries periòdiques, notícies del cabell, Headmodel.net, llistes d'adreces de perruqueria, revistes de perruqueria, quaderns de revista, pentinats revista, talls de cabells foto revista, Cerca de feina perruquers, talls de cabells, botigues de perruqueria, xafarderia de Gossip Magazine, Headmodel.net, revista de tendències de moda, revista de cabell, llibres de llibre, revista de moda, revistes de moda, perruqueries, estètica, bellesa, lloc oficial, Headmodel.net, novetat à, cabell

X

privacy